La Botifarra Terregada convenç als terrassencs.

La presentació de la botifarra, feta diumenge dins la Fira Modernista, es completa amb unes jornades gastronòmiques als restaurants del col·lectiu Cuina Vallès. Menús que inclouen la Terregada fins al 23 de maig

Prop de 70 kg en 2.700 racions de botifarra Terregada són els que s’han repartit dissabte a la plaça Vella. La degustació popular, gratuïta i emmarcada en la Fira Modernista, ha servit per presentar a la ciutadania el nou producte gastronòmic autòcton de Terrassa. Una iniciativa del col·lectiu Cuina Vallès que està tenint molt bona acollida i que ja es pot comprar en una cinquantena d’establiments. N’ha parlat Artur Martínez, de Cuina Vallès: “Aquesta botifarra ha quallat bastant. De fet, en dues setmanes, estem parlant de més d’una cinquantena d’establiments que treballen amb la Terregada. Des de bars i restaurants però també comerços. Un èxit, la botifarra està funcionant bé.»

Elaborada amb menuts de pocs, ceba, tomàquet, all, pa, ametlla, vi ranci, sal, pebre negre i farina d’arròs, la botifarra Terregada és un embotit totalment natural, sense cap additiu, que sembla que agrada a tothom qui la tasta. La presentació de la botifarra es completa amb unes jornades gastronòmiques als restaurants del col·lectiu Cuina Vallès. Menús que inclouen la Terregada fins al 23 de maig.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.