El Restaurant

La Terrassa del Museu, tal com la coneixem ara, neix l’any 2005. Després de cinc anys al capdavant del restaurant “Cabernet”, al mes de març de 2005 ens traslladem al nou local amb l’ilusió d’oferir als nostres clients unes magnífiques instal.lacions, en un lloc ideal com és el Museu de la Ciència, amb unes vistes impresionants dins d’ una ciutat cada cop més apasionada per la bona gastronomía.

No volem portades de revistes, ni pretenem estrelles de no sé quina Guía, només volem fer gaudir als nostres clients i amics de la nostra manera d’interpretar la cuina. Una cuina sense pautes ni guions. Una cuina basada en la tradició, la cuina del “xup-xup” i els plats sense preses, pero amb propostes sorprenents, combinat diferents textures i sabors, i respectant sempre la matèria prima.

El servei al menjador és informal i correcte, agradable pero sense agobis.

Rafa i Silvia, sumiller i cap de cuina d’aquesta casa respectivament, us donem la benvinguda i esperem satisfer les vostres expectatives si heu decidit vindre a coneixer casa nostra.