Menús per a Grups

MENÚS PER A GRUPS 22

Pica-pica

• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Croquetes artesanes d’escalivada i formatge de cabra (C/L/O/Fs)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)

 

SEGON PLAT (a escollir)

• Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició
• Llenguado a la planxa, amb guarnició

 

POSTRE

• Profiterols amb xocolata calenta (C/L/Fs)
Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Cafè o tallat

                                                PREU: 22’00 €

 

 

MENÚS PER A GRUPS 25

Pica-pica

• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)
• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Croquetes artesanes d’escalivada i formatge de cabra (C/L/O/Fs)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)

 

SEGONS PLAT (a escollir)

• Capritxos de porc amb salsa de taronja i figues (Fs)
• Cuixot de pularda farcida de foie
• Suprema de bacallà fresc al forn, amb salsa de cava

POSTRE

• Profiterols amb xocolata calenta (C/L/Fs)
 

Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Copa de cava amb els postres

– Cafè o tallat

 

PREU: 25’00 €

 

 

MENÚS PER A GRUPS 28

 

Pica-pica

• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)
• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Croquetes artesanes d’escalivada i formatge de cabra(C/L/O/Fs)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)
• Carxofetes en tempura amb salsa romesco (C/O/Fs)

 

SEGONS PLAT (a escollir)

• Hamburguesa artesana de cuixa de pollastre, amb compota de poma
caramelitzada i mouse de foie (C/L)
• Brotxeta de vedella macerada XXL a la brasa, amb guarnició
• Suprema de bacallà fresc al forn, amb salsa de cava (L)
• Filet de llobarro fresc a la planxa, amb guarnició

 

POSTRE

• Tarta Ópera (C/L/Fs)
Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Copa de cava amb el postre

 

– Cafè o tallat

 

                       PREU: 28’00 €

 

MENÚS PER A GRUPS 33

 

Pica-pica

• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)
• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Croquetes artesanes d’escalivada i formatge de cabra (C/L/O/Fs)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)
• Carxofetes en tempura amb salsa romesco (C/O/Fs)

SEGONS (a escollir)

 

• Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició
• Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs)
• Llom de tonyina fresca a la planxa, amb verduretes i salsa Thai
• Farcellet cruixent de suprema de salmó amb pesto i tomàquet xerry (C/Fs)

 

 POSTRE

• Tarta Ópera (C/L/Fs)

Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Copa de cava amb els postres

– Cafè o tallat

 

                      Preu: 33’00 €

 

MENÚS PER A GRUPS 37

 

Pica-pica

• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)
• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Croquetes artesanes d’escalivada i formatge de cabra (C/L/O/Fs)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)
• Carxofetes en tempura amb salsa romesco (C/O/Fs)

 

SEGONS (a escollir)

• Filet de vedella a la brasa, amb guarnició
• Magret d’ànec a la planxa, amb salsa de maduixes
• Tronc de lluç fresc al forn, amb salsa de pernil ibèric (L)
• Turbot al forn amb ceba glacejada al vinagre de Mòdena

 

POSTRES

• Tarta Ópera(C/L/Fs)

 

Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Copa de cava amb els postres

– Cafè o tallat

                      Preu: 37’00 €

 

 

MENÚS PER A GRUPS AP30

 

Pica-pica fred

• Snacks de secallona
• Mini-galeta salada (C/L)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)

 

Pica-pica calent

• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Mini-croquetes artesanes de carn de perol (C/L/O/Fs)
• Mini-twisters de llagostins amb salsa agredolça (C/L/Fs/Cr)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)
• Xoricets al cava

POSTRE

• Pastís de cel.lebració (massini, Sacher o tiramisú) (C/L/Fs)
 

Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Cava

– Cafè o tallat

 

                      Preu: 30’00 €

 

 

MENÚS PER A GRUPS AP33

 

Pica-pica fred

• Snacks de secallona
• Mini-galeta salada (C/L)
• Les nostres “braves-Xips” (O)
• Xarrupet de mouse de foie i compota de pera (L/Fs)
• Cullareta de carpaccio de bou amb parma i reducció de Mòdena (L)

 

Pica-pica calent

• El nostre mini-frankfurt complert (C/L/Mo)
• Mini-croquetes artesanes de carn de perol (C/L/O/Fs)
• Mini-twisters de llagostins amb salsa agredolça (C/L/Fs/Cr)
• Focaccia de verdures asades amb tonyina (C/L/O/Fs/P)
• Xoricets al cava
• Carxofetes en tempura amb salsa romesco (C/L/Fs)
• Mini McBurguers (C/L/Fs)

 

POSTRE:

• Pastís de cel.lebració (massini, Sacher o tiramisú) (C/L/Fs)

 

Inclou:

– Vi de la casa (blanc, rosat o negre)

– Aigua

– Cava

– Cafè o tallat

 

                      Preu: 37’00 €

 

 

 

MENÚ INFANTIL

Primers Plats:

• Canelons de la iaia gratinats amb beixamel (C/L/Fs/O)
• Macarrons a la boloñesa (C/L/Fs/O)

Segons plats:

Nuggets de pollastre amb patates fregides (C/Fs/O)
• Botifarra de pagés a la brasa, amb patates
• Croquetes artesanes de carn, amb patates xips (C/L/O)

 

Postre:

• Iogurt artesà (L)
• Gelat (L/Fs)
• Tarta del día (C/L/Fs)

 

Inclou:

– Refrescos

– Aigua

 

                    Preu: 18’00 €

 

CONDICIONS GENERALS:

• Aquestes propostes seràn vàlides fins el 31/12/2017.
• En el cas d’escollir un menú amb diferents opcions de segón plat, serà imprescindible comunicar el plat escollit per cada comensal 72 hores abans de la data prevista.
• Serà necessària la confirmació del nº aproximat de comensals al menys 15 dies abans de la data de la cel.lebració. El número total s’haurà de confirmar una setmana abans i es permetrà una variació de +/- 5 persones fins 48 hores abans.
• Es cobraran els comensals confirmats 48 hores abans de la data de l’event.
• En cas d’acceptació de la nostra oferta, i per tal de poguer fer la reserva en ferm, s’haurà de fer entrega d’una paga i senyal corresponent al 10 % del total estimat del pressupost.
• El pagament final es realitzarà el mateix día mitjançant efectiu, targeta o xec conformat.

C-Cereals O-Ous L-Làctics P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis
CC-Cacauets S-Soja Fs-Fruits secs Ss-Sèsam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramussos