Menú Premium

MENÚ PREMIUM

Migdies de dimarts a dissabtes

Vespres de dijous, divendres i dissabtes

Per si voleu començar picant una mica……

 

“Croquetón” de pollastre de corral amb les nostres xips (5 uds) (C/L/Fs/O)         7’00 €

Mini carxofetes en tempura, amb salsa romesco (7 uds) (C/L/Fs/O)               8’00 €

Els nostres calamars a la romana (C/O)                                                          8’00 €

 

Menú “Premium”  

Amanida de tomàquet, mozzarella i pesto (L/Fs)

Risotto de pescadors  (P/Cr/Mo/L)

Caneló de carrillera de vedella amb Idiazàbal, i salsa freda de maduixes  (C/L/O/Fs)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (Fs)

Sopa de meló, ametlles, iogurt i menta (L/Fs)

Canelons negres farcits de marisc, amb salsa cocktail  (C/L/Fs)  (plat fred)

Carpaccio de bou Angus, amb pesto rosso i encenalls de parma (L)  (+2’50 €)  

Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades al Moscatell (Fs)  +6’00 €

 

 

 

Xurrasco de vedella a la brasa, amb maionesa de llorer (O)

Xai a la brasa, amb guarnició (Fs)

Confit d’ànec amb poma farcida al forn (Fs)

Galta de porc comfitada al forn, amb guarnició

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició  (+3’50 €)  

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició  (+7’00 €)

Steack-tartar de vedella (+7’00 €)  (Mo/O)

Bacallà a la mel amb xerrys i formatge de cabra (P/L)

Gallo fresc a la planxa, amb guarnició  (P)

Calamar a la planxa, amb vinagreta de ceps, porro i festucs  (P/Fs)

Rap fresc, amb salsa de mandarina (P/L)    (+9’00 €)

 

Inclou: pa, beguda i postres                          20’00 €

                                                                     (iva incl.,)

C-Cereals    O-Ous  L-Làctics  P-Peix   M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

S-Soja    Fs—Fruits Secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramusos

Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.èrgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.

 

 

Postres casolans               

 

Tiramisú amb borratxo de café (C/L/Fs)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac (L)

Copa de iogurt, fruits vermells i muesli cruixent (C/L/Fs)

Profiterols amb xocolata calenta (C/L/O/Fs)

Sopa de iogurt i xocolata blanca, amb sorbet

de fruits vermells (L)

Tarta Sacher amb comfitura de gerds (C/L/O/Fs)

Coulant de xocolata (O/L/Fs) 

Pastís de pastanaga i nous a les 5 espècies (C/O/L/Fs)

Tarta Tatín amb salsa toffee de rom negre (C/O/L/Fs)

Carquinyolis amb xarrupet de vi ranci (C/O/L/Fs) 

Cardenal amb xocolata calenta  (C/O/L/Fs)  +1’20 €

El pastisset de la nostra ciutat 

 

Gelats

 

Triple Xocolat (L)

(gelat de cacao, bocinets de trufa i sirope de xocolata)

D’Straciatella amb cireres comfitades al Kirsch(C/O/L/Fs)

De menta amb caramels de regalèssia (C/O/L/Fs)

Romanés (O/L/Fs)

(base de gelat de vainilla, cafè, rom i cacau amb coco torrat)

Sorbet de mango (L)

 

 

Inclou: pa, beguda i postres.                           20’00 € (iva inclòs)

 

 

C-Cereals    O-Ous    L-Làctics    P-Peix    M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

 S-Soja    Fs-Fruits secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramussos