Menú Premium

MENÚ PREMIUM

Migdies de dimarts a dissabtes

Vespres de dijous, divendres i dissabtes

 

Amanida de verdures al vapor i vinagreta de pebrot escalivat (L)

Risotto “César” amb poma, pollastre, formatge, bacon i records de salsa César   (L)

Caneló XL de pollastre de pagès i tòfona, amb beixamel de bolets  (C/L/O/Fs)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (Fs)

Caneló fred farcit de xai a la mostassa (C/O/L/Fs)

Coca de ceba caramelitzada i trinxat de formatge de cabra i nous  (C/L/Fs)

Pissarra d’assortit de formatges (C/L/Fs)  

Gaspatxo de préssecs al cava

Carpaccio de bou Angus, amb rúcola, pesto de tomàquet sec i parmesà (L/Fs)  +2’50 €

Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades al Moscatell (Fs)  +6’00 €

*********

Hamburguesa de vedella completa, amb ceba comfitada i patates fregides (C)

Braó de porc cuinat a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)

Llom farcit de dàtils i bacon, amb salsa de foie (L/Fs)

Filets de pit de pollastre amb salsa d’ Oporto i xampinyons (C/L/Fs)

Botifarra 100 % pollastre, prunes i pinyons a la brasa, amb guarnició (Fs)

½ Conill a la brasa, amb guarnició

Hamburguesa 100 % secret de porc ibèric a la brasa, amb guarnició  (+3’50 €)  

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició  (+7’00 €)

Steack-tartar de vedella (+7’00 €)  (Mo/O)

Bacallà amb muselina d’escalivada (P/L)

Tataki de tonyina amb saltejat de verdures i salsa agredolça (P)

Filet de gall de Sant Pere a la planxa, amb “pesto rosso”  (P/Fs/L)

Rap fresc, amb salsa de mandarina (P/L)    (+7’00 €)

 

 

Postres casolans               

 

Tiramisú amb borratxo de café (C/L/Fs)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac (L)

Copa de iogurt, fruits vermells i muesli cruixent (C/L/Fs)

Profiterols amb xocolata calenta (C/L/O/Fs)

Sopa de iogurt i xocolata blanca, amb sorbet

de fruits vermells (L)

Tarta Sacher amb comfitura de gerds (C/L/O/Fs)

Risotto de xocolata i taronja (L)

Coulant de xocolata (O/L/Fs) 

Pastís de pastanaga i nous a les 5 espècies (C/O/L/Fs)

Tarta Tatín amb salsa toffee de rom negre (C/O/L/Fs)

Carquinyolis amb xarrupet de vi ranci (C/O/L/Fs) 

Cardenal amb xocolata calenta  (C/O/L/Fs)  +1’20 €

El pastisset de la nostra ciutat 

 

Gelats

 

Triple Xocolat (L)

(gelat de cacao, bocinets de trufa i sirope de xocolata)

 De torró amb xips de xocolata (C/O/L/Fs)

De menta amb caramels de regalèssia (C/O/L/Fs)

Romanés (O/L/Fs)

(base de gelat de vainilla, cafè, rom i cacau amb coco torrat)

Sorbet de mango (L)

 

 

Inclou: pa, beguda i postres.                           20’00 € (iva inclòs)

 

 

C-Cereals    O-Ous    L-Làctics    P-Peix    M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

 S-Soja    Fs-Fruits secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramussos

                             

Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs ho comuniquin al moment

de fer la seva comanda.