Menú Premium

MENÚ PREMIUM

Migdies de dimarts a dissabtes

Vespres de dijous, divendres i dissabtes

Per si voleu començar picant una mica……

“Croquetón” de pollastre de corral amb les nostres xips (4 uds) (C/L/Fs/O)      7 ’00 €

Mini carxofetes en tempura, amb salsa romesco (7 uds) (C/L/Fs/O)            8’00 €

Els nostres calamars a la romana (C/O)                                                      8’00 €

Coca de vidre amb tomàquet i anxoves del Cantàbric (4 uds.) (C/P)                  8’00 €

“Llàgrimes” de pollastre arrebossades amb maionesa de curri i mel (C/O/L/Fs)        7’00 €

Pernil ibèric d’enceball amb coca de vidre amb tomàquet (C)                 12’00 €   

 

Menú “Premium”  

Amanida de tomàquet Monterrosa, formatge fresc i alvocat (L/Fs)

Amanida d’escarola, bacallà i anxoves amb vinagreta de romesco (P/Fs)

Risotto de primavera  (L/Fs)

Timbal d’escalivada gratinat amb formatge de cabra (L/Fs) 

Carxofes  a la brasa, amb salsa romesco (Fs)

Arròs negre de peix I gambes (Fs/M/Cr/P)

Cassoleta de gnoquis amb crema de salami i Mascarpone (C/O/L/Fs)

Musclos al vapor, amb salseta marinera (M/Fs)

Pasta fresca farcida de formatge pecorino i figues (C/O/L/Fs)

Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades al Moscatell (Fs)  (+6’00 €)

Tartar de tonyina amb oli de soja, mel i mostassa (P/S/Ss/Mo)  (+3’00 €)

 

Costelles de porc al forn  lacades amb salsa barbacoa

Rodonet de pollastre farcit de bacon i dàtils, amb salsa de poma (L)

Hamburguesa de vedella “La Terrassa”, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)

Galtes de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)

Botifarra artesana de ceba caramelitzada i foie a la brasa

Entrecot de magra de porc macerat amb romaní a la brasa, amb guarnició

Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició  (+3’50 €)  

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició  (+9’00 €)

Steack-tartar de vedella (+7’00 €)  (Mo/O)

Bacallà gratinat amb muselina d’allioli (C/P/O)

Tronc de lluç amb salsa de taronja  (P/Fs)

Gambes llagostineres a la planxa, amb guarnició  (Cr)

Filet de gall de Sant Pere a la planxa, amb guarnició  (Cr)

 

 

 

Brownie de xocolata i nous Pecan amb gelat de Rocher  (C/L/O/Fs)

Tiramisú casolà amb borratxo de café  (C/L/O/Fs)

Paula’s Cheesecake  (C/L/O/Fs)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac  (L)

Profiteroles amb xocolata calenta  (C/L/O/Fs)

Sopa de xocolata especiada, amb gelat de Nocciola  (C/L/O/Fs)

Pionono farcit de crema, amb iema cremada  (C/L/O/Fs)

Sorbet de mango  (L)

Gelat de coco de Malàsia  (L)

Inclou: pa, beguda i postres                                              21’00 €

                                                                                                (IVA incl.,)

 

C-Cereals    O-Ous  L-Làctics  P-Peix   M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets   S-Soja    Fs—Fruits Secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramusos

Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.èrgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.