Menú Premium

MENÚ PREMIUM

Migdies de dimarts a dissabtes

Vespres de dijous, divendres i dissabtes

Per si voleu començar picant una mica……

“Croquetón” de pollastre de corral amb les nostres xips (4 uds) (C/L/Fs/O)      7 ’00 €

Mini carxofetes en tempura, amb salsa romesco (7 uds) (C/L/Fs/O)            8’00 €

Els nostres calamars a la romana (C/O)                                                      8’00 €

Coca de vidre amb tomàquet i anxoves del Cantàbric (4 uds.) (C/P)                  8’00 €

“Llàgrimes” de pollastre arrebossades amb maionesa de curri i mel (C/O/L/Fs)        7’00 €

Pernil ibèric d’enceball amb coca de vidre amb tomàquet (C)                 12’00 €   

 

Menú “Premium”  

Amanida Toscana, amb pollastre rostit, parmesà i crema d’alfàbrega (L/Fs)

Risotto de cua de bou i bolets  (L/Fs)

Piquillos farcits de bacallà amb beixamel de brandada (C/L/P) 

Crêpes farcits de bolets i pernil, amb salsa d’Oporto  (C/L/O/Fs)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (Fs)

Canelons de bolets, amb crema lleugera de carbassa (C/O/L/Fs)

Cassoleta de Provolone, tomàquet comfitat i orenga (L)

Tartar de vieires i mango (P)  (+2’50 €)  

Mi-cuit de foie fet a casa, amb fruites macerades al Moscatell (Fs)  (+6’00 €)

 

 

Cuixa de gall d’indi cuinada a baixa temperatura, amb salsa de figues, Oporto i    xocolata (Fs)

Xai a la brasa, amb guarnició

Botifarra artesana de castanyes a la brasa, amb guarnició (Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Ragout de cèrvol amb bolets i castanyes (Fs)

Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició  (+3’50 €)  

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició  (+9’00 €)

Steack-tartar de vedella (+7’00 €)  (Mo/O)

Bacallà amb sofregit de ceps, castanya i boniato (C/P/Fs)

Ventresca de tonyina fresca a la brasa, amb saltejat de verdures brasejades  (P)

Calamar a la planxa, amb oli d’alfàbrega i tomàquet sec  (P)

Rap fresc, amb salsa de mandarina (P/L)    (+9’00 €)

 

Inclou: pa, beguda i postres                          20’00 €

                                                                     (iva incl.,)

C-Cereals    O-Ous  L-Làctics  P-Peix   M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

S-Soja    Fs—Fruits Secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramusos

Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.èrgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.

 

 

Postres casolans               

 

Tiramisú amb borratxo de café (C/L/Fs)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac (L)

Copa de iogurt, fruits vermells i muesli cruixent (C/L/Fs)

Profiterols amb xocolata calenta (C/L/O/Fs)

Sopa de xocolata blanca, aroma de rosa  i gelat de iogurt búlgar (L)

Tarta Sacher amb comfitura de gerds (C/L/O/Fs)

Crema catalana cremada amb fons de xutney de fruits vermells (L/O)

Paula’s cheesecake (C/O/L/Fs)

El nostre cheesecake en got 100 % casolà. Base de galeta i mantega, mouse de formatge fresc amb un toc molt subtil de formatge blau i melmelada casolana de maduixes

Coulant de xocolata (O/L/Fs) 

Naked cake de llima i llimona (C/O/L/Fs)

Pa de pessic amb fròsting de iogurt i llima

Tarta Tatín amb salsa toffee de rom negre (C/O/L/Fs)

Carquinyolis amb xarrupet de vi ranci (C/O/L/Fs) 

Brownie de xocolata i nous de Pecán, amb gelat de Rocher  (C/O/L/Fs)  

 

 

Gelats

Triple Xocolat (L)

(gelat de cacao, bocinets de trufa i sirope de xocolata)

 De Straciatella amb cireres comfitades al kirsch (C/O/L/Fs)

 De coco de Malàsia amb salseta de cacau i Bailey’s (C/O/L/Fs)

 Romanés (O/L/Fs)

(base de gelat de vainilla, cafè, rom i cacau amb coco torrat)

 Sorbet de mango (L)