Menú Premium

MENÚ PREMIUM
Aquest menú és vàlid tots el migdies de dimarts a dissabte, i les nits de dijous, divendres i dissabte

PRIMERS PLATS

Amanida de tomàquet Monte Rosa, mozzarella i rúcola amb vinagreta de préssec de vinya (L/Fs)
Espàrrecs trigueros a la brasa, amb salsa romesco (Fs)
Pissarra d’assortit de formatges (C/L/Fs)
Gaspatxo de tomàquet Kumato i cirera negra, amb gelat de formatge de cabra (C/L)
Risotto de carxofes i sal de pernil (Fs/L)
Coca de salmó marinat, tofu i maionesa de mango (C/P/O)
Piquillos farcits de carn, amb salsa de xocolata a la vainilla (C/O/L/Fs)
Tartar de vieires i mango, amb vinagreta de maduixa i coco (P ) (+2’50 €)

 

SEGONS PLATS

Botifarra artesana de foie d’ànec a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició
Capritxos de porc amb salsa de taronja i brandy
Brotxetes de filet de pit de pollastre i pinya, amb salsa de curry (L/S)
Hamburguesa de magret d’ànec, amb xutney de mango i maduixa (+3’50 €)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (+7’00 €)
Steack-tartar de vedella (+7’00 €) (Mo)
Llom de bacallà amb salsa de cítrics i menta (P/L)
Filet de gall de Sant Pere a la planxa, amb pesto de festucs i rúcula (P/Fs/L)
Llenguado “rubio” a la planxa, amb guarnició (P )
Llom de rap a baixa temperatura, amb salsa Cafè de París (P/L/Mo) (+4’50 €)

 

Celler: Vi Terra de Pau (D.O. Terra Alta) blanc, rosat o negre
Aigua
Cava de la casa (blanc brut o rosat)

POSTRES

Flam borratxo amb cava sòlid (C/O/L/Fs)
“Tortitas” americanes de formatge amb nata i sirope de arce (C/O/L)
Sorbet de Mojito de maduixa amb cachaça (L)
Gelat de brownie (C/L/O/Fs)
Gelat de maduixes al vinagre de Mòdena (C/L/O/Fs)
Gelat de xocolata blanca, mango i gingebre (C/O/L/Fs)
Dakar (C/O/L/Fs)

PREU: 20’00 €