Menú Premium

MENÚ PREMIUM

Migdies de dimarts a dissabtes

Vespres de dijous, divendres i dissabtes

Per si voleu començar picant una mica……

 

“Croquetón” de pollastre de corral amb les nostres xips (5 uds) (C/L/Fs/O)   7’00 €

Mini carxofetes en tempura, amb salsa romesco (7 uds) (C/L/Fs/O)               8’00 €

Els nostres calamars a la romana (C/O)                                                            8’00 €

Coca de vidre amb tomàquet i anxoves del Cantàbric (4 unds.) (C/P)            8’00 €

 

Menú “Premium”  

Amanida de tomàquet, mozzarella i pesto (L/Fs)

Risotto a la hawaiana (amb pinya, gambetes, mozzarella i pernil dolç)  (Cr/L)

Carpaccio de roast-beef amb paté d’esbergínia, soja i mel (S/Ss/Mo) 

Lingot de pasta fresca farcit de carrillera de vedella amb Idiazàbal, i salsa freda de taronja  (C/L/O/Fs)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (Fs)

Ajoblanco de maduixots (C/Fs)

Spaghettis negres amb musclos i crema de formatge i llimona (C/L/M)

Tartar de vieires i mango (P)  (+2’50 €)  

Mi-cuit de foie fet a casa, amb fruites macerades al Moscatell (Fs)  +6’00 €

 

SEGONS PLATS

Cuixa de gall d’indi cuinada a baixa temperatura, amb salsa de figues, Oporto i    xocolata (Fs)

Xai a la brasa, amb guarnició (Fs)

Botifarra artesana de foie i ceba caramelitzada a la brasa, amb guarnició

Pit de pollastre farcit de bacon i formatge, amb salsa suau de mouse d’oca (C/L/Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Hamburguesa 100 % secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició  (+3’50 €)  

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició  (+7’00 €)

Steack-tartar de vedella (+7’00 €)  (Mo/O)

Bacallà a la mel amb xerrys i formatge de cabra (P/L)

Llom de congre de roca a la planxa, amb crema de gambes  (P/Cr/L)

Calamar a la planxa, amb vinagreta de ceps, porro i festucs  (P/Fs)

Rap fresc, amb salsa de mandarina (P/L)    (+9’00 €)

 

Inclou: pa, beguda i postres                          20’00 €

                                                                     (iva incl.,)

C-Cereals    O-Ous  L-Làctics  P-Peix   M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

S-Soja    Fs—Fruits Secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramusos

Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.èrgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.

 

 

Postres casolans               

 

Tiramisú amb borratxo de café (C/L/Fs)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac (L)

Copa de iogurt, fruits vermells i muesli cruixent (C/L/Fs)

Profiterols amb xocolata calenta (C/L/O/Fs)

Sopa de xocolata blanca, aroma de rosa  i gelat de iogurt búlgar (L)

Tarta Sacher amb comfitura de gerds (C/L/O/Fs)

Crema catalana cremada amb fons de xutney de fruits vermells (L/O)

Paula’s cheesecake (C/O/L/Fs)

El nostre cheesecake en got 100 % casolà. Base de galeta i mantega, mouse de formatge fresc amb un toc molt subtil de formatge blau i melmelada casolana de maduixes

Coulant de xocolata (O/L/Fs) 

Naked cake de llima i llimona (C/O/L/Fs)

Pa de pessic amb fròsting de iogurt i llima

Tarta Tatín amb salsa toffee de rom negre (C/O/L/Fs)

Carquinyolis amb xarrupet de vi ranci (C/O/L/Fs) 

Cardenal amb xocolata calenta  (C/O/L/Fs)  +1’20 €

El pastisset de la nostra ciutat

 

Gelats

Triple Xocolat (L)

(gelat de cacao, bocinets de trufa i sirope de xocolata)

 De Straciatella amb cireres comfitades al kirsch (C/O/L/Fs)

 De coco de Malàsia amb salseta de cacau i Bailey’s (C/O/L/Fs)

 Romanés (O/L/Fs)

(base de gelat de vainilla, cafè, rom i cacau amb coco torrat)

 Sorbet de mango (L)

 

 

 

 

 

C-Cereals    O-Ous    L-Làctics    P-Peix    M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  

 S-Soja    Fs-Fruits secs    Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramussos