Crêpes de moka farcits de nata, amb salsa de xocolata amarga

Ingredients:

  • 3 ous
  • 50 grs. de sucre
  • 30 grs. de cacau amarg
  • 30 grs. de cafè soluble
  • 80 grs. de farina
  • 200 cc. de llet
  • 5 grs. de sal
  • Nata muntada ensucrada

Per la salsa de xocolata amarga:

  • 60 grs. de cacau amarg
  • 175 grs. sucre llustre
  • 250 cc. d’aigua
  • 25 grs. de mantega

Preparació:

  • Per fer els crêpes, barrejarem els ingredients i deixarem reposar la masa durant 20 minuts.
  • Amb una paella especial, anirem fent les crêpes, col.locant-les en un plat una a sobre de l’altre.
  • Un cop fredes, omplirem amb la nata muntada ensucrada (si es vol, es pot aromatitzar la nata amb un rajolí de rom).
  • Per fer la salsa, barregem en un cassó el cacau amarg amb el sucre llustre. Afegir l’aigua de mica en mica i sense deixar de remenar amb unes varilles.
  • Posar al foc i deixar durant 3 minuts. Retirar.
  • Afegir la mantega i posar al foc durant 4 minuts més.
  • Per servir, col.locarem en un plat dos crêpes farcits de nata i acompanyarem amb la salsa de xocolata amarga.