Ingredients:
- 3 ous
- 50 grs. de sucre
- 30 grs. de cacau amarg
- 30 grs. de cafè soluble
- 80 grs. de farina
- 200 cc. de llet
- 5 grs. de sal
- Nata muntada ensucrada
Per la salsa de xocolata amarga:
- 60 grs. de cacau amarg
- 175 grs. sucre llustre
- 250 cc. d’aigua
- 25 grs. de mantega
Preparació:
- Per fer els crêpes, barrejarem els ingredients i deixarem reposar la masa durant 20 minuts.
- Amb una paella especial, anirem fent les crêpes, col.locant-les en un plat una a sobre de l’altre.
- Un cop fredes, omplirem amb la nata muntada ensucrada (si es vol, es pot aromatitzar la nata amb un rajolí de rom).
- Per fer la salsa, barregem en un cassó el cacau amarg amb el sucre llustre. Afegir l’aigua de mica en mica i sense deixar de remenar amb unes varilles.
- Posar al foc i deixar durant 3 minuts. Retirar.
- Afegir la mantega i posar al foc durant 4 minuts més.
- Per servir, col.locarem en un plat dos crêpes farcits de nata i acompanyarem amb la salsa de xocolata amarga.