Subasta de vins per Haití.

De la ma de Jesús Aguirre, amic i component del grup de tast La Terrassa del Vi, s’ha posat en marxa una iniciativa molt especial: una subasta de vins a través d’Internet, per destinar els beneficis a ajudar als damnificats pel terratrèmol d’Haití de fa uns dies.

Amb l’ajuda de Rubén, administrador del blog «Vins i Més» (http://vinsimes.blogspot.com) es crea el blog http://vinosextraordinarios.wordpress.com/. Aquí, els aficionats al vi ofereixen gratuitament  ampolles de vi per que qualsevol persona interesada faci la seva oferta. Dintre de la subasta, tant podem trobar vins increibles (Vega Sicilia Unico Magnum 1962, Krug Clos D’Ambonnay 1995, Grandes Añadas 1.999 Doble Magnum, de Bodegas Artadi…), com lots sencers o verticals d’un mateix vi, per alguns dels quals la puja en aquest moment supera els 1.000’00 € per ampolla.

Els diners recaptats, es donaràn a l’ONG Hospital y la obra de Sor Natalia.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.