3a. Edició dels premis Cartaví 2009.

Al voltant de 500 restaurants de tota Catalunya -una participació més elevada que a l’edició anterior- es van presentar al concurs on es van escollir les millors cartes de vi. Es van premiar 18 establiments en el transcurs d’un acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i l’Unió Vinícola del Penedès, amb la col.laboració de l’Associació Catalana de Sumillers i el patrocini de l’INCAVI, la Direcció General de Comerç i les D.O. Penedès, Catalunya i Pla de Bages.

L’acte va tenir lloc el passat 23 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona, i va ser pressidit pel Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat pel director general de l’INCAVI, Oriol Guevara i la directora general de Comerç, Gemma Puig.

En aquesta edició es van establir tres categories en funció del preu mig del cobert a la carta, sense tenir en compte el vi: categoría A, fins a 24’00 €, categoría B, de 25’00 a 45’00 € i categoría C, de més de 45’00 €. Els guanyadors del primer premi van ser tres restaurants de la província de Barcelona, El Cingle, de Vacarisses, a la categoría A; Cal Blay Vinticinc, de Sant Sadurní d’Anoia, a la categoría B i L’Hereu, de Vilafranca del Penedès, a la categoría A.

La Terrassa del Museu, com en anys anteriors, va ser un dels finalistes del grup A.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.