Crêpes de salmó fumat, formatge i nous

Ingredients:

Per fer els crêpes:

  • 1 l. d’aigua
  • 6 ous
  • 250 grs. de farina
  • Sal

Per el farciment:

  • 1 sobre de salmó fumat
  • tarrina de formatge Philadelphia
  • 6 palets de cranc
  • 50 grs. de nous

Preparació:

  • Per preparar els crêpes, barregem tots els ingredients amb un túrmix o Thermomix, i ho deixem reposar ½ hora.
  • Un cop fetes les crêpes, estendrem el formatge per tota la superficie. Cobrirem amb el salmó fumat, els palets de cranc picats ben petits i les nous ratllades.
  • Embolicarem per fer un braç de gitano i ho posarem a la nevera.
  • A l’hora de servir, tallarem la crêpes en discos i atravessarem cada disc amb un pal de brotxeta llarg, simulant una piruleta.

Nota: Encara que la preparació habitual de la masa dels crêps sería amb llet, nosaltres els farem amb aigua ja que d’aquesta manera aconseguim una massa molt més elàstica i que ademés ens permet guardar els crêpes a aa nevera durant 5 ó 6 dies, sense que es facin malbé. Si el farciment del crêpes és suficientment gustós, no notarem la diferència de fer-les amb llet.