Bombons de foie i xocolata negra

Ingredients (per 24 bombons):

  • 1 llauna petita de block/mouse de foie
  • 1 pessic de sal
  • 1 pessic de sucre llustre
  • 1 cullaradeta de brandy
  • Xocolata de cobertura (minim 70 % cacau)

Preparació:

  • Barrejar el sucre glass amb la sal.
  • Deixar el foie a temperatura ambient durant 1 hora abans de fer els bombons.
  • Amb una forquilla, aixafar la mousse i afegir la barreja de sal/sucre i la cullaradeta de brandy.
  • Treballar fins a obtenir una pasta tova.
  • Ficar dintre d’una màniga pastissera i omplir uns motllos de silicona dels que s’utilitzen per fer bombons. Ficar el congelador durant 4 hores.
  • Desfer la xocolata de cobertura al bany maría (o al microones a baixa potència).
  • Punxar amb un escuradents els bombons de foie i banyar en la cobertura.
  • Deixar reposar en un lloc fred durant al menys 2 hores.