Ingredients:
Per fer els crêpes:
- 1 l. d’aigua
- 6 ous
- 250 grs. de farina
- Sal
Per el farciment:
- 1 sobre de salmó fumat
- tarrina de formatge Philadelphia
- 6 palets de cranc
- 50 grs. de nous
Preparació:
- Per preparar els crêpes, barregem tots els ingredients amb un túrmix o Thermomix, i ho deixem reposar ½ hora.
- Un cop fetes les crêpes, estendrem el formatge per tota la superficie. Cobrirem amb el salmó fumat, els palets de cranc picats ben petits i les nous ratllades.
- Embolicarem per fer un braç de gitano i ho posarem a la nevera.
- A l’hora de servir, tallarem la crêpes en discos i atravessarem cada disc amb un pal de brotxeta llarg, simulant una piruleta.
Nota: Encara que la preparació habitual de la masa dels crêps sería amb llet, nosaltres els farem amb aigua ja que d’aquesta manera aconseguim una massa molt més elàstica i que ademés ens permet guardar els crêpes a aa nevera durant 5 ó 6 dies, sense que es facin malbé. Si el farciment del crêpes és suficientment gustós, no notarem la diferència de fer-les amb llet.