Ingredients (per 24 bombons):
- 1 llauna petita de block/mouse de foie
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de sucre llustre
- 1 cullaradeta de brandy
- Xocolata de cobertura (minim 70 % cacau)
Preparació:
- Barrejar el sucre glass amb la sal.
- Deixar el foie a temperatura ambient durant 1 hora abans de fer els bombons.
- Amb una forquilla, aixafar la mousse i afegir la barreja de sal/sucre i la cullaradeta de brandy.
- Treballar fins a obtenir una pasta tova.
- Ficar dintre d’una màniga pastissera i omplir uns motllos de silicona dels que s’utilitzen per fer bombons. Ficar el congelador durant 4 hores.
- Desfer la xocolata de cobertura al bany maría (o al microones a baixa potència).
- Punxar amb un escuradents els bombons de foie i banyar en la cobertura.
- Deixar reposar en un lloc fred durant al menys 2 hores.