Farcellets de poma Granny Smith i foie

Ingredients per 4 persones:

 • 4 fulles de pasta xinesa per rotllets de primavera
 • 4 pomes Granny Smith
 • 2 cullarades de mantega
 • 1 cullarada d’oli d’oliva
 • 50 grs. de sucre
 • 50 grs. de panses macerades amb coñac
 • 4 talls de block de foie
 • tires de cerfull

Preparació:

 • Pelarem i tallarem la poma Granny a daus i la posarem a sofregir a foc ben fort amb 1 cullarada de mantega i la cullarada d’oli.
 • Passats uns minuts, afegir el sucre i deixarem caramelitzar la poma. Quan ens hagi agafat color, incorporarem les panses i el conyac de macerar-les i les flambejarem. Retirarem del foc i deixarem refredar.
 • Per preparar els farcellets, pintarem les fulles de pasta xinesa amb l’altre cullarada de mantega fosa. Posarem un tall de block de foie al mig de la fulla, posarem a sobre 2 cullarades del saltejat de pomes i ho tancarem donant-li forma de saquet. Lligarem amb la tira de cerfull i ho introduirem al forn a 180 º durant 5 minuts, o fins que ens agafi color daurat.
 • Per servir, podem acompanyar el farcellet amb una mica de comfitura de fruits vermells o una reducció de P.X.