Risotto de xocolata negra

Ingredients per 4 persones:

  • 3 cullarades de cacau en pols
  • 100 grs. de sucre
  • 1/2 cullaradeta de canyella en p0ls
  • 900 ml. de llet
  • 150 grs. d’arròs per risotto
  • 3 tires llargues de pell de taronja
  • 100 grs. de xocolata negre, ratllat
  • 75 grs. de pell de taronja comfitada (opcional)
  • 1 got de nata líquida
  • 1 branca de canyella i sucre glass per decorar

Preparació:

  • Posar en un bol el cacau, sucre i canyella en pols i afegir 4 cullarades de llet. Barrejar i afegir 4 cullarades més.
  • Posar l’arròs en un cassó i afegir la barreja de llet i cacau, la resta de la llet i les tires de pell de taronja. Escalfar a foc baix fins que comenci a bullir, posar el foc al mínim, tapar i deixar coure durant 20 minuts. L’arròs ha de quedar molt tendre, cremós i una mica desfet.
  • Treure la pell de taronja i afegir la xocolata ratllada. Moure per desfer completament la xocolata i, si es vol, incorporar la taronja comfitada i la nata líquida.
  • Repartir en quatre bols individuals i decorar amb canyella en rama i sucre glass. Menjar calent.