Ingredients per 4 persones:
- 3 cullarades de cacau en pols
- 100 grs. de sucre
- 1/2 cullaradeta de canyella en p0ls
- 900 ml. de llet
- 150 grs. d’arròs per risotto
- 3 tires llargues de pell de taronja
- 100 grs. de xocolata negre, ratllat
- 75 grs. de pell de taronja comfitada (opcional)
- 1 got de nata líquida
- 1 branca de canyella i sucre glass per decorar
Preparació:
- Posar en un bol el cacau, sucre i canyella en pols i afegir 4 cullarades de llet. Barrejar i afegir 4 cullarades més.
- Posar l’arròs en un cassó i afegir la barreja de llet i cacau, la resta de la llet i les tires de pell de taronja. Escalfar a foc baix fins que comenci a bullir, posar el foc al mínim, tapar i deixar coure durant 20 minuts. L’arròs ha de quedar molt tendre, cremós i una mica desfet.
- Treure la pell de taronja i afegir la xocolata ratllada. Moure per desfer completament la xocolata i, si es vol, incorporar la taronja comfitada i la nata líquida.
- Repartir en quatre bols individuals i decorar amb canyella en rama i sucre glass. Menjar calent.