Pebrots del piquillo farcits de botifarra negra, poma i pinyons

Ingredients per a 4 persones:

 • 12 pebrots del piquillo grossos
 • 1 ceba
 • 2 botifarres negres
 • 2 pomes
 • 20 grs. de pinyons

Per la salsa:

 • 4 pebrots del piquillo
 • 1/2 ceba
 • 250 ml. de nata líquida per cuinar
 • sal i pebre

Preparació:

 • Començarem preparant el farciment dels pebrots del piquillo. Treurem la pell de les botifarres, i les esmicolarem una mica amb una forquilla.
 • Posarem un cassó al foc amb una mica d’oli, i sofregirem la ceba ben picada. Quan estigui sofregida, afegirem la carm de les botifarres i la poma pelada i tallada a daus petits. Abans de retirar del foc, rectificarem de sal i afegirem els pinyons. Deixarem refredar.
 • Mentrestant, prepararem la salsa per acompanyar els pebrots. Sofregirem amb una mica d’oli l’altre ceba tallada ben petita. Quan comenci a agafar color, afegirem els quatre pebrots tallats a tires i deixarem comfitar durant 5 minuts. En aquest punt, afegirem la nata líquida, un pessic de sal i pebre i deixarem reduir fins que la nata agafi una mica de consistència. Retirem del foc i triturem amb la thermomix o amb un túrmix.
 • Amb una cullareta, farcirem els pebrots amb la botifarra, els colocarem en una plata de forn i cobrirem amb la salsa. Els ficarem uns minuts al forn per escalfar-los.