Milfulls de confit d’ànec, codony i formatge Idiazàbal fumat

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 cuixes d’ànec en confit
  • 100 grs. de formatge Idiazàbal fumat
  • 100 grs. de codonyat
  • 2 patates
  • 50 grs. de bacon fumat tallat molt prim
  • greix d’ànec

Preparació:

  • Per començar, escalfarem breument en el microones les cuixes d’ànec per poguer-les dessosar completament (reservarem el greix).
  • Amb un aro inoxidable, anirem fent capes amb el confit d’anec esmicolat, el formatge Idiazàbal ratllat i làmines de codony, acabant amb una capa de confit.
  • Per la guarnició, tallarem en làmines ben primes les patates, si pot ser amb una mandolina o una màquina de tallar embotits.
  • Amb un aro més petit, farem uns pastissets fent capes amb patata i bacon (a sobre de cada capa de patata, posarem sal, pebre i pintarem amb una mica de greix d’ànec reservat).
  • Entrarem al forn els pastissets de patata, a 150º durant 20 minuts.
  • 3 minuts abans de sortir, introduirem al forn els milfulls de confit per escalfar-lo.
  • Podem acompanyar els milfulls amb una comfitura de fruits vermells.