3ª edició del concurs “Cuiner de l’Any”.

Un any més, dintre del programa de la Festa Major de Terrassa, va tenir lloc el passat día 6 de juliol la 3a. edició del concurs “Cuiner de l’Any”.

9 cuiners de la nostra ciutat i un producte comú: el bacallà.

Amb només 20 minuts de temps, i tota l’imaginació possible, els participants havien d’elaborar una recepta amb bacallà, sense preparacions prèvies i davant d’un jurat tècnic (en Carles Teixidor, del Vía Veneto de Barcelona) i un jurat degustador.

El premi d’aquesta edició, amb tots els mèrits, va ser per en Edgar González, del restaurant Can Vinyers de Matadepera amb una recepta clàssica adaptada als nous temps, un bacallà amb cigronets i botifarra negra.

El segon lloc va ser per en Xavi Latorre del restaurant Bizarre i el tercer premi va ser compartit entre en Keko del Cel de les Oques i la Silvia de La Terrassa del Museu.

La nostra recepta, “Milfulls de bacallà i pinya amb escuma de brandada de coco i curry” la podreu trobar a l’apartat de receptes de la nostra web.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *