Cuina Vallés farcirà d’activitats Catavins’09

Catavins Sabadell – Fira Sabadell: 13 al 16 de novembre

Aquest Col•lectiu de Cuina de la comarca ha programat nombroses activitats de gran interès perquè els visitants gaudeixin sense parar de la cultura del vi i la gastronomia.

El programa d’activitats de Catavins Sabadell 2009 comença a prendre forma. La participació del públic assistent és un dels trets distintius de La fira sobre el món del vi i de cara a la segona edició del proper mes de novembre s’esperen interessants sorpreses. De moment, ja s’ha concretat la col•laboració del col•lectiu Cuina Vallès, una agrupació de restaurants del Vallès Occidental que durant la celebració de Catavins 2009 col•laborarà en la organització de les activitats següents:

– Tast de vins catalans elaborats amb varietats autòctones i de cost inferior als 12 € per ampolla, a càrrec de Tomàs Cuadrado, del restaurant El Racó d’en Tomàs.
– Ponència Els confins de la proximitat. Productes gastronòmics del Vallès Occidental, a càrrec d’Artur Martínez, del restaurant Capritx, durant la jornada professional.
– Demostració gastronòmica entorn de la mongeta del ganxet, sota el títol Nous usos i noves tècniques amb la mongeta del ganxet, a càrrec de Joan Sala, del restaurant Lossum.
– Sessió d’Enocuina, amb plats inspirats i elaborats basant-se en les característiques del vi (organolèptiques, de proximitat territorial…), que comptarà també amb la complicitat d’un actor que parodiarà els rituals de servei i consum del vi. Tot plegat a càrrec de Rafa i Sílvia, del restaurant La Terrassa del Museu.

A més, tots els membres del col•lectiu Cuina Vallès oferiran una sessió continuada non stop. Cadascun d’ells (10 membres) desenvoluparà dues receptes significatives del seu establiment durant vint minuts. Sens dubte, un dels plats forts de Catavins Sabadell 2009, una obra en deu actes.

Tot això a més de la vintena llarga d’activitats que ja formen part del programa de Catavins Sabadell 2009 i que es poden consultar a la secció corresponent de la pàgina web www.catavinssabadell.com

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.