PRIMERS PLATS
Amanida de formatge de cabra gratinat (C/L/Fs)
amb vinagreta de mel i mòdena
Xatonada
Amanida d’escarola, bacallà, tonyina, olives negres i salsa romesco (C/Fs/P)
Amanida de rúcola i canonges, salmó marinat i mango (P/Fs)
Carpaccio de bou amb parmesà, reducció de Mòdena i orenga (L)
Fagotti farcit de formatge i pera, amb salsa cremosa de xerrys i burrata (C/L/O)
Fusillone amb salsa de carbassó, formatge de cabra i anous (C/O/L/Fs)
Canelons de pollastre de corral i tòfona, gratinats amb beixamel (C/O/L/Fs)
Lasanya de verdures amb beixamel de ceps (C/L/O/Fs)
Alberginia parmiggiana (L)
timbal d’albergínia, tomàquet i mozzarella acabada amb parmesà
Risotto de sèpia, calamarcets i carxofes (L/Fs/Mo)
Risotto de bolets, espàrrecs trigueros i ametlles (L/Fs)
els nostres risottos es lliguen amb nata líquida i parmesà
Piquillos farcits de brandada gratinats amb allioli de codony (C/O/L)
Mini-pitas farcides de pulled pork i cheddar amb salsa barbacoa (C/L)
Mini-baos negres de calamars i allioli (C/O/Mo)
Coques d'il cardinale
- escalivada i anxoves (C/P)
- escalivada i tonyina (C/P)
- melmelada de piquillos, mortadela italiana i gorgonzola (C/L)
- alberginia, melmelada de figues i formatge de cabra (C/L)
- Roll de tartar de tonyina amb soja, sésam i mel (C/P/Ss/Mo) +3'50 €
- Roll de tartar de salmó amb alvocat (P/Ss/Mo) +4'50 €
- Pernil ibèric d’enceball amb pa de coca © +5'00 €
- Mi-cuit de foie + 6'50 €
amb assortit de comfitures i pa brioix
SEGONS PLATS
Botifarra artesana de xocolata i Jack Daniel’s a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc duroc al chimichurri a la brasa, amb guarnició
Lagarto de porc duroc a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Cuixa d’anec a baixa temperatura, amb salsa de peras al vi
Medallons de filet de porc a la plancha, amb salsa al pebre verd (L)
Rodonet de pollastre farcit de prunes i pinyons, amb parmentier de boniato i carbassa i reducció de PX (Fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició
Galta de porc sense feina, cuinada a baixa temperatura, amb formatge Brie i compota de gerds (L)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs)
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +8'50 €
(cuinada a baixa temperatura durant 12 hores)
Pernilet de garrinet al forn +12'00 €
(cuinat a baixa temperatura durant 18 hores)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350/400grs.) +12'00 €
Magret d’ànec a la brasa, amb salsa de peres al vi negre + 10'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +7'50 €
Suprema de bacallà amb salsa de piquillos i formatge de cabra (C/L)
Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)
Llenguado varietat “limón” a la planxa, amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb picada d’all i julivert (Cr)
Inclou primer, segon, beguda i postre
Celler: Vi "Marmellans" blanc, rosat ó negre
Aigua
Postres
Coulant de xocolata (L/O/Fs)
Trufes casolanes de xocolata (L)
Panacotta amb coulís de fruits vermells (L)
Lemon Pie (L/O)
un altre clàssic de la pastisseria presentat en got. Base de galeta sense gluten amb mantega, crema de llimona i merenga cremada
Carrot cake en got, amb frosting de xocolata blanca i taronja (C/L/Fs/O)
La crema catalana cremada de sempre (O)
elaborada amb llet sense lactosa
Delizzia (C/O/L/Fs)
base d'esponjós gofre, gelat de vainilla i banyat amb xocolata calenta
"Trifàsic"
Sopa de café i Bailey's, gelat de café i nata muntada (L)
La nostra tarta Tatín amb escuma de caramel (L)
elaborada amb full sense glúten
El nostre tiramisú amb borratxo de cafè (L/C/O/Fs)
Lioneses de nata amb xocolata calenta (L/O/C)
Dakar
El postre més típic de Terrassa (C/L/O/Fs) Suplement, 3'00 €
Cardenal amb xocolata calenta (L/O/C/Fs) Suplement, 3'00 €
C-Cereals O-Ous P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis CC-Cacauets S-Soja Fs-Fruits secs
Ss-Sésam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramussos
NO ES POT COMPARTIR EL MENÚ
NO ES COBRA PER SEPARAT A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES
- Los domingo.
