La Carta

Entrants freds i Amanides

Pernil ibèric amb coca de vidre amb tomàquet

Milfulls de micuit de foie i figues al moscatel

Tartar de tonyina, guacamole, tomàquet sec i soja

Amanida de formatge de cabra i vinagreta de mel i Mòdena

Amanida de cruixents de llagostins i gambes en tempura

Pissarra de formatges i patés assortits

Entrants calents

Crêpes de llagostins i pernil ibèric

Canelons de llamàntol amb crema suau de gambes

Coca de recapte, pebrot escalivat, bolets i formatge de cabra

Pasta i Risottos

Fideuà negra de sèpia i ceps, amb alioli d’all negre

Lasanya de ceps, amb beixamel de carbassó i Brie

Risotto de ceps, foie i trifàsic de Bailey’s

Risotto de vieires i gambes

Peix

Calamars a la romana

Llenguado a la planxa
Bacallà comfitat amb muselina d’allioli i mel

Bacallà comfitat amb melmelada de tomàquet

Rap fresc amb salsa d’avellanes i mistela d’Ullastrell

Rap fresc al Cafè de París

Carns

Steack-tartar de vedella

Espatlla de xai al nostre estil (cuinat a baixa temperatura)
Garrinet al forn (cuinat a baixa temperatura)

Magret d’ànec , amb salsa de maduixes

Confit d’ànec amb salsa de brandy i fruites de tardor

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició

Filet de vedella a la brasa, amb guarnició

Filet de vedella “La Terrassa” (amb ceba caramelitzada i formatge de
cabra gratinat)
“Chuletón” de vedella a la brasa, amb guarnició

Postres casolans

Coulant de xocolata

Tiramisú

Trufes de xocolata, taronja i cognac

Pomme d’amour (sorbet de poma amb cobertura de caramel vermell)

Brownie amb gelat de xocolata blanca

Tarta Tatín, amb crema de xocolata especiada

Tarta del día

Gelats

Sorbet de mandarina

Marquesa
(sorbet de llimona amb cava i vodka, sobre llit de fruits
Vermells)