La Carta

COMPARTIM???
Una sel.lecció del nostres plats pensats per a compartir.

Pernil ibèric d’enceball amb coca de vidre amb tomàquet

Anxoves del cantàbric extra gran (preu per unitat)

Coca de vidre amb tomàquet

Milfulls de micuit de foie i figues al moscatel

Tartar de tonyina, tomàquet sec, mel i soja

Steack-tartar de vedella

Pissarra de formatges assortits

Assortit d’embotits ibèrics amb coca de vidre

Els nostres calamars a la romana

Peix

Llenguado a la planxa

Bacallà comfitat amb salsa de cava

Cueta de rap fresca amb salsa de cítrics i menta (S.M.)

Carns

Espatlla de xai al nostre estil (cuinat a baixa temperatura)

Garrinet al forn (cuinat a baixa temperatura)

Hamburguesa de magret d’ànec, amb xutney de mango i maduixes

Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició

Filet de vedella a la brasa, amb guarnició

Filet de vedella amb formatge Tou de Til.lers i fruits vermells

Postres casolans

Flam borratxo amb cava sòlid
“Tortitas” americanes amb nata i sirope de arce
Dakar
Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac
Tarta Tatín
“Muerte por chocolate”
Coulant de xocolata

Gelats

Sorbet de Mojito de maduixa amb cachaça
Gelat de brownie
(gelat de xocolata, comfitura de gerds i trossets de brownie)
Gelat de trifàsic de Bailey’s
(gelat de vainilla, cafè expresso, Bailey’s i trossets de trufa)
Gelat de Selva Negra
(gelat de nata, cireres Amarenas i viruta de xocolata negra)
Gelat de nata amb “Oreo”
Gelat de xocolata blanca, mango i gingebre
Sorbet de mandarina