La Carta

COMPARTIM???

Opcions per fer un primer plat, o per compartir a taula  

 

  • Xips casolanes amb la nostra salsa brava C/O
  • “Croquetón” de pollastre de corral amb les nostres xips ( 4 u.) C/L/Fs/O 
  • Croquetes de pollastre amb cor de curry ( 6 u.) C/L/Fs/O
  • Croquetes de garrinet amb cor de poma ( 6 u.) C/L/Fs/O 
  • Mini carxofes en tempura, amb salsa romesco C/L/Fs/O                                                
  • Els nostres calamars a la romana C/O 
  • Pa de coca amb tomàquet i anxoves del Cantàbric C/P 
  • Pernil ibèric d’enceball amb coca de vidre amb tomàquet C              
  • Carpaccio de bou amb encenalls de parma i reducció de Mòdena
  • Musclos a l’estil de La Terrassa Mo/Fs 
  • Gamba llagostinera a la planxa Cr 
  • Micuit de foie fet a casa, amb figues macerades amb Moscatell Fs             
  • Amanida de formatge de cabra caramelitzat, amb vinagreta de mel C/L/Fs 
  • Tartar de tonyina Yellow Fine, amb vinagreta de soja, mostassa i mel P/S/Ss/Mo 
  • Steack tartar de vedella Mo/O                                                                                                       

 

Peix

  • Llenguado fresc a la planxa, amb guarnició P
  • Llom de bacallà a l’estil del xef C/P
  • Ventresca de tonyina fresca a la planxa, amb guarnició P
  • Tronc de lluç a baixa temperatura amb salsa de taronja P/Fs

Demaneu al nostre personal pel peix del día i altres propostes que us podem oferir.

 

Carns

      • Espatlla de xai al nostre estil, a baixa temperatura, i salsa de caramel  Fs
      • Garrinet al forn, a baixa temperatura, amb guarnició Fs
      • Hamburguesa artesana de secret de porc ibèric, amb guarnició
      • Secret de porc blanc macerat a la brasa, amb guarnició
      • Peus de porc a la brasa, amb guarnició
      • Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350 grs.) 
      • Botifarra artesana a la brasa, amb guarnició (consulteu opcions) 
      • Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició C/O

 

Postres casolans 

Tiramisú amb borratxo de café  (L/Fs/C)

Trufes casolanes de xocolata, taronja i conyac (L)

Copa de iogurt, fruits vermells i muesli cruixent (C/L/Fs)

Profiterols amb xocolata calenta (C/L/O/Fs)

Sopa de xocolata negra i té Chai amb gelat de nocciola (L)

Pionono farcit de crema amb crema catalana cremada (C/L/O/Fs)

Paula’s cheesecake (C/L/O/Fs)

El nostre cheesecake 100 % casolà. Base de galeta i mantega, mouse de

formatge fresc amb un toc molt subtil de formatge blau i melmelada casolana

de maduixes

Coulant de xocolata (L/O/Fs)

Tarta Tatín amb toffee de rom negre (C/L/O/Fs)

Brownie de xocolata i nous de pecan, amb gelat de Rocher (C/L/O/Fs)

 

Gelats

 

De Straciatella  (L/Fs/C/O)

De coco de Malàsia (L/Fs/O)

Sorbet de mandarina (L)

Marquesa (sorbet de llimona amb cava i vodka, i xutney de fruits vermells) (L)