Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

Amanida de formatge de cabra gratinat  (L/Fs/C)

Amanida Toscana, amb pollastre, parmesà i maionesa d’alfàbrega  (L/Fs/O)

Risotto de cua de bou i bolets  (L/Fs)

Canelons farcits de bolets amb crema suau de carbassa (C/L/O/Fs)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (C/Fs)

Crêpes farcits de bolets i pernil, amb salsa d’Oporto  (C/O/Fs)

Carpaccio de bou amb encenalls de parma i pesto rosso (L)

Piquillos farcits de bacallà, amb beixamel de brandada (C/L/O/Fs/P)

Musclos al gratén amb romesco i allioli (C/M/O)

Tartar de vieires i mango (P)     

 

Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades a l’Oporto (Fs)  +6’00 €

Coca de vidre amb escalivada i anxoves del Cantàbric (C/P)  +2’50 €

 

SEGONS PLATS

Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició

Xai a la brasa, amb guarnició

Ragout de cèrvol amb bolets i castanyes (Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició  (C/O)

Botifarra artesana de xocolata i Jack Daniel’s a la brasa

Calamar a la planxa, amb oli d’alfàbrega i tomàquet sec (M)

Bacallà amb sofregit de ceps, castanyes i boniato (C/P/Fs)

Tronc de lluç al forn, amb crema de gambes (P/L/Cr)

Ventresca de tonyina a la brasa, amb verduretes asades (P)   

Hamburguesa de secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició +2’00 €

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició +6’00 €

Steack-tartar de vedella (Mo/O)  +6’00 €

Filet de vedella a la brasa, amb formatge Brie i fruits vermells (L)  +7’00 €

Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs)  +5’00 €

Llom de rap fresc, amb toffee de rom i panses (P/L)  +6’00 €

Garrinet cruixent al forn (Fs)  +8’00 €

 

Inclou primer, segon, beguda i postre                      26’00 €

 

 

C-Cereals   O-Ous   P-Peix   M-Moluscos   Cr-Crustacis   CC-Cacauets  S-Soja   Fs-Fruits secs

Ss-Sèsam   Ap-Api   Mo-Mostassa   T-Tramussos                                             

 

 

 

Celler: Vi “Terra de Pau” blanc, rosat ó negre

Aigua

Inclou postres

PREU: 26’00 €