Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

    • Amanida de formatge de cabra gratinat * (L/Fs/C)
    • Amanida d’escarola, bacallà i anxoves, amb vinagreta de romesco (P/Fs)
    • Risotto de primavera* (L/Fs)
    • Carxofes a la brasa, amb salsa romesco* (Fs/C)
    • Arròs negre a la marinera (Fs/Mo/Cr/P)
    • Focaccia de bolets, botifarra de Sant Llorenç i formatge (C/L/Fs/O)
    • Musclos al vapor amb salseta marinera (Fs/M)
    • Pasta fresca farcida de figues i formatge Pecorino (C/L/O/Fs)
    • Timbal d’escalivada i formatge de cabra caramelitzat (L)
    • Cassoleta de gnoquis amb salsa de salami i Mascarpone (L/Fs/C/O)
    • Carpaccio de bou amb parma, orenga i reducció de Mòdena (L)

     

     

     

    Per una mica més …

    • Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades a l’Oporto (Fs) + 6’00 €
    • Coca de vidre amb tomàquet i anxoves del Cantàbric (C/P) + 2’50 €
    • Tartar de tonyina amb maduixes i vinagreta de soja, mel i mostassa (P/Mo/S/Ss) + 2’50 €

 

 

SEGONS PLATS

  • Secreto de porc blanc macerat a la brasa, amb guarnició
  • Hamburguesa de vedella “La Terrassa”, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
  • Rodonet de pollastre farcit de dàtils i bacon, amb salsa de poma (L)
  • Galtes de porc a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)
  • Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició (C/O/Fs)
  • Botifarra artesana de foie i ceba comfitada a la brasa, amb guarnició
  • Els nostres calamars a la romana (C/O/M)
  • Bacallà gratinat amb fons de tomàquet i muselina d’allioli (C/P/L/O)
  • Tronc de lluç al forn, amb salsa de taronja i ametlles (P/L/Fs)
  • Ventresca de tonyina a la brasa, amb guarnició (P)
  • Llenguado “rubio” a la planxa, amb guarnició (P)

 

Per una mica més …

  • Hamburguesa de secret ibèric a la brasa, amb guarnició + 2’00 €
  • Steack-tartar de vedella (Mo/O) + 6’00 €
  • Filet de vedella a la brasa, amb formatge Brie i xutney de fruits vermells (L) + 7’00 €
  • Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs) + 5’00 €
  • Garrinet cruixent al forn (Fs) + 8’00 €

 

 

Inclou primer, segon, beguda i postre                      26’00 €

 

 

C-Cereals   O-Ous   P-Peix   M-Moluscos   Cr-Crustacis   CC-Cacauets  S-Soja   Fs-Fruits secs

Ss-Sèsam   Ap-Api   Mo-Mostassa   T-Tramussos                                             

 

 

 

Celler: Vi “Marmellans” blanc, rosat ó negre

Aigua

Inclou postres

PREU: 26’00 €