Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

Amanida de formatge de cabra gratinat (Fs/L/C)

Amanida de tomàquet Monte Rosa, mozzarella i pesto (L/Fs)

Caneló XL de carrillera de vedella i Idiazàbal, amb salsa freda de taronja (C/L/O/Fs)

Risotto a la hawaiana (amb pinya, gambetes, pernil dolç i mozzarella) (L/Cr/M)

“Ajoblanco” de maduixots (C/Fs)

Roast-beef marinat amb paté d’esbergínia, mostassa, soja i mel (C/S/Ss)

Espàrrecs trigueros a la brasa, amb salsa romesco (C/Fs)

Carpaccio de bou , amb encenalls de parma i pesto rosso (C/Fs/P)

Canelons negres farcits de marisc, amb salsa cocktail (C/O/L/Fs/P/Cr)

Crêpes farcits de llagostins i pernil, amb salsa de cava (C/O/L)

Coca de vidre amb escalivada i anxoves del cantàbric (C/P)         + 2’50

Tartar de vieires i mango (P)            + 2’50

Micuit de foie fet a casa, amb fruites macerades amb Moscatell ( + 5’00 )

 

 

SEGONS PLATS

Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició

Xai a la brasa, amb guarnició

Pit de pollastre farcit de bacon i havarti, amb salseta suau de foie   (C/L/O/Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició (C/O)

Botifarra artesana de ceba caramelitzada i foie a la brasa, amb guarnició (L)

Els nostres calamars a la romana (Mo/C/O)

Bacallà a la mel amb bany de xerrys, mòdena i formatge de cabra (P/L)

Tronc de lluç  al forn, amb crema suau de gambes (P/L/C)

Tataki de tonyina amb saltejat de verdures oriental i salsa agredolça (P)

Hamburguesa de secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició (+2’00 )

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (+6’00 )

Steack-tartar de vedella  (+6’00 )  (Mo/O)

Filet de vedella amb formatge Tou de Til.lers i fruits vermells (+7’00 )  (L)

Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (+5’00 )  (Fs)

Llom de rap fresc amb salsa de mandarina (P/L) (+6’00 )

 

 

 

Celler: Vi “Terra de Pau” blanc, rosat ó negre

Aigua

Inclou postres

PREU: 26’00 €

 

 

C-Cereals    O-Ous    L-Làctics    P-Peix    M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  S-Soja    Fs-Fruits secs  

Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramussos