Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

– Amanida de formatge de cabra, amb vinagreta de mel i mòdena (C/L/Fs)
– Amanida de figues i daus de foie (C/L/Fs)
– Crêpes de llagostins i pernil, amb salsa agredolça (C/Cr/O)
– Risotto de bacon, espàrrecs bladers i scamorzza fumada (L/Fs)
– Risotto frutti di mare (L/Fs/P/Mo/Cr)
– Mini caneloni d’ànec i foie, amb salsa de xocolata i vainilla (C/O/L/Fs)
– Tartar de vieires, fruita tropical i vinagreta de maduixa (Fs/P/Cr/Mo)
– Coca de salmó marinat, rúcula, tofu i maionesa de mango (C/O/P)
– Tartar de tonyina amb vinagreta de mel i soja (P/So)
– Noodles amb verduretes, pollastre Cajún i salsa yakisoba (C/O/L/Fs/S)
– Steak-tartar de vedella (+6’00 € ) (O/Mo/S)

 

SEGONS PLATS

– Capritxos de porc amb salsa de taronja, figues i conyac (Fs)
– Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició
– Hamburguesa de cuixa de pollastre, poma caramelitzada i mi-cuit de foie (C/L)
– Xai a la brasa, amb guarnició
– Botifarra artesana de peus de porc a la brasa, amb guarnició
– Cuixa de pintada farcida de ceps i avellanes, amb salsa de fruits secs (C/L/Fs)
– Tronc de lluç fresc amb crema suau de gambes (L/Cr/P)
– Filet d’orada fresc a la planxa, amb guarnició (P)
– Bacallà fresc, amb salsa de cava (P/L)
– Cueta de rap fresc a la planxa, amb salsa de cítrics i menta (+5’00 € ) (P/L)
– Turbot al forn, amb ceba comfitada al vinagre de Módena (+5’00 € ) S.M. (P)
– Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350 grs.) (+6’00 € )
– Filet de vedella amb formatge Tou de Til.lers i fruits vermells (+7’00 € ) (L)
– Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (+5’00 € ) (Fs)
– Garrinet al forn (+8’50 € ) (Fs)

 

Celler: Vi de la casa i agua

Inclou postres

PREU: 26’00 €