Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

Amanida de rúcula i canonges, maduixes i formatge Feta (Fs/L)

Amanida de formatge de cabra fresc en tempura (L/Fs/Cc/C/O)

Risotto de senyorets (P/M/Cr/L)

Llagostins al gratén, amb fons de tomàquet i allioli d’herbes (Cr/O)

Assortit de verdures de temporada a la brasa amb salsa romesco (Fs)

Timbal d’escalivada i formatge de cabra gratinat (L)

Carpaccio de bou Angus amb pesto rosso, rúcula i parmesà (L/Fs)

Cassoleta de verdures, bolets i Provolone fos (L/Fs)

Raviolis farcits de ceps amb salsa de trigueros i bacon (C/Fs/L/O)

Musclos al vapor amb salsa de tomàquet i sishimi togarashi (M)

Tartaleta de pasta brisa, pomma Granny i mi-cuit de foie (C/L/O/Fs)

Caneló fred farcit de carn de xai a la mostassa (C/O/L/Fs)

Pissarra d’assortit de formatges (C/L/Fs)

 

SEGONS PLATS

Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició

Llom de porc farcit de dàtils i bacon, amb salsa de foie (L/Fs)

Cuixa de gall d’indi rostida, amb salsa de taronja (Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Estofat de toro de lídia (Fs/L)

Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició (C/O)

Hamburguesa de secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició (+2’00 )

Botifarra artesana de pera i Gorgonzola a la brasa, amb guarnició (L)

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (+6’00 )

Steack-tartar de vedella  (+6’00 )  (Mo/O)

Filet de vedella amb formatge Tou de Til.lers i fruits vermells (+7’00 )  (L)

Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (+5’00 )  (Fs)

Els nostres calamars a la romana (M/C/O)

Bacallà comfitat amb muselina d’escalivada (P/L)

Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)

Tronc de lluç  al forn, amb crema suau de gambes (P/L/C

Tataki de tonyina amb saltejat de verdures oriental i salsa agredolça (P)

Llom de rap fresc amb salsa de mandarina (P/L) (+5’00 )

 

 

 

Celler: Vi “Terra de Pau” blanc, rosat ó negre

Aigua

Inclou postres

PREU: 26’00 €

 

 

C-Cereals    O-Ous    L-Làctics    P-Peix    M-Moluscos    Cr-Crustacis    CC-Cacauets  S-Soja    Fs-Fruits secs  

Ss-Sèsam    Ap-Api    Mo-Mostassa    T-Tramussos