Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

Amanida de formatge de cabra gratinat i vinagreta de mel i Mòdena  (L/Fs/C)

Amanida de llagostins cruixents i vinagreta de fruits vermells (L/Fs/O/Cr/S)

Risotto de carbassa, bolets i llagostins  (L/Fs/Cr)

Espàrrecs trigueros  a la brasa, amb salsa romesco (C/Fs)

Parmentier de patata, amb records de “pop a feira” (C/L/Fs/O)

Crêpes farcits de bolets i pernil, amb salsa d’ Oporto (C/L/Fs/O)

Carpaccio de bou amb encenalls de parma i reducció de Mòdena (L)

Musclos al gratén amb salsa de tomàquet i allioli de romesco (M/O)

Roast-beef marinat amb paté d’esbergínia, mel i mostassa (S/Ss/Mo)

Caneló Xl d’espinacs, panses i pinyons, amb salsa de formatge de cabra i mel (C/L/O/Fs)

Tagliatelle amb sèpia i carxofes (C/O/Fs/M)

 

Mi-cuit de foie fet a casa, amb figues macerades a l’Oporto (Fs)  +6’00 €

Coca de vidre amb tomàquet i anxoves del Cantàbric (C/P)  +2’50 €

Tartar de tonyina amb vinagreta de soja i mel (P/Mo/S/Ss)  +2’50 €

 

 

SEGONS PLATS

Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició

Hamburguesa de vedella “La Terrassa”, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra gratinat (L)

Ragout de cèrvol amb bolets i castanyes (Fs)

Peus de porc a la brasa, amb guarnició

Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició  (C/O)

Botifarra artesana de foie i ceba comfitada a la brasa

Els nostres calamars a la romana (C/O/M)

Bacallà amb muselina d’escalivada (C/P/L)

Tronc de lluç al forn, amb salsa de trigueros y bacon (P/L)

Ventresca de tonyina a la brasa, amb verduretes asades (P)   

    

 

Hamburguesa de secreto de porc ibèric a la brasa, amb guarnició +2’00 €

Steack-tartar de vedella (Mo/O)  +6’00 €

Filet de vedella a la brasa, amb formatge Brie i fruits vermells (L)  +7’00 €

Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (Fs)  +5’00 €

Garrinet cruixent al forn (Fs)  +8’00 €

 

 

Inclou primer, segon, beguda i postre                      26’00 €

 

 

C-Cereals   O-Ous   P-Peix   M-Moluscos   Cr-Crustacis   CC-Cacauets  S-Soja   Fs-Fruits secs

Ss-Sèsam   Ap-Api   Mo-Mostassa   T-Tramussos                                             

 

 

 

Celler: Vi “Terra de Pau” blanc, rosat ó negre

Aigua

Inclou postres

PREU: 26’00 €