Menú Especial Diumenges i festius

MENÚ ESPECIAL DIUMENGES

PRIMERS PLATS

* Amanida de formatge de cabra
amb vinagreta de mel i mòdena (C/L/Fs)
* Amanida amb twister de llagostins i gambes en tempura (C/L/Fs/Cr)
* Crêpes de llagostins i pernil (C/O/Cr)
* Canelons de la iaia (C/L/Fs/O)
* Risotto frutti di mare (L/Fs/P/Cr/Mo)
* Risotto de carxofes i sal de pernil (Fs/L)
* Samosas de llamàntol amb crema suau de gambes (C/O/L/Fs/Cr/Mo/P) (+3’00 €)
* Mini caneloni d’ànec i foie, amb salsa de xocolata a la vainilla (C/O/L/Fs)
* Coca de recapte amb escalivada, bolets i formatge de cabra (C/L/O/Fs)
* Tartar de vieires i fruita tropical, amb vinagreta de maduixa (P/Mo)
* Spaghettis negres amb gambes a la flama, i allioli de bitxo (C/L/O/Fs/Cr) (+3’00 €)
* Steak-tartar de vedella (Mo/O) (+5’00 € )
* Tartar de tonyina amb guacamole (P) (+3’50 € )

 

SEGONS PLATS

* Hamburguesa de vedella Angus “La Terrassa”
amb ceba caramelitzada i formatge de cabra
* Peus de porc a la brasa, amb guarnició
* Secreto de porc macerat a la brasa, amb guarnició
* Confit d’ànec, amb salsa de brandy i fruites de tardor
* Cuixot de pularda farcit de foie, amb salsa de mores
* Tronc de lluç fresc amb salsa de Jabugo
* Filet d’orada a la planxa, amb guarnició
* Morro de bacallà comfitat, amb salsa de cava (+2’00 € )
* Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350 grs.) (+5’50 € )
* Filet de vedella “La Terrassa” (+6’00 € )
amb ceba caramelitzada i formatge de cabra gratinat
* “Chuletón” de vaca a la brasa, amb guarnició (+9’00 € )
* Espatlla de xai al nostre estil, amb salsa de caramel (+3’00 € )
* Garrinet al forn (+7’50 € )

 

Celler: Vi de la casa i agua

Inclou postres

PREU: 26’00 €