Esmorzar de forquilla amb productes “fets al Vallès”
El passat dilluns 19 d’abril es va celebrar a l’antic celler de la Masia de Can Barra de Sant Quirze del Vallès un esmorzar que va servir per donar inici a la quarta Setmana Cuina Vallès.
L’esmorzar va estar elaborat pels membres del Col·lectiu Cuina Vallès amb els excel·lents productes agroalimentaris que va proveir L’ Associació de Mestres Productors Alimentaris del Vallès Occidental i que va estar servit pels alumnes del Cicle d’ Hostaleria de l’ Escola Vapor- Llonch de Sabadell.
L’acte va comptar amb més de 100 convidats que varen poder gaudir i conèixer la excel·lència dels productes fets al Vallès i de la interpretación culinària de Cuina Vallès.
L’ esmorzar també va servir per què el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, de la mà de la seva Presidenta Olga Olivé, fes un reconeixement a la tasca de tres dels col·lectius que han destacat pel seu treball entorn als productes agroalimentaris locals del Vallès Occidental: La Fundació Miquel Agustí, l’ Associació de Mestres Productors Alimentaris del Vallès Occidental i Cuina Vallès