Botifarra Terregada

Ahir dimecres 21 d’abril es va presentar en societat  la Botifarra Terregada. La Terregada era un dels plats més propis de la cuina elaborada a la ciutat de Terrassa, però amb el pas dels temps la seva elaboració gairebé havia desaparegut.

Fruit de la feina i les ganes  del cuiner i membre de Cuina Vallès, Artur Martínez (restaurant Capritx) i del cansalader artesà Xavier Casanovas (Casanovas Selecció), ahir es va presentar una botifarra de caràcter rústic elaborada a base de menuts del porc, cebes, alls…ametlles i vi rancï, i inspirada en el tradicional plat.

 

El llançament definitiu de la botifarra Terregada es farà dissabte 8 de maig, durant la Fira Modernista de Terrassa amb una degustació popular elaborada pel Col·lectiu Cuina Vallès i que servirà per donar inici a les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Terregada que protagonitzaran els establiments membres de Cuina Vallès del dissabte 8 al diumenge 23 de maig.

 

La Botifarra Terregada es podrà comprar a partir de la setmana vinent als mercats muncipals i a botigues especialitzades. A partir d’aquest dijous, però, el producte estarà disponible a les cansaladeries Casanovas Selecció a uns 15 euros el quilo.

 

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=4277

http://www.cuina.cat/ca/notices/2010/04/botifarra_de_terrassa_041.php

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.