Milfulls de formatge cremós, salmó fumat i nous

Preparació (per 4 persones):

  • 12 llesques de pa bimbo sense crosta
  • 1 tarrina de formatge cremós (tipo Philadelphia)
  • 50 grs. de nous pelades
  • 1 sobre de salmó fumat (ó marinat)
  • 4 palets de cranc (surimi)
  • Confitura de gerds (per decorar)

Preparació:

  • Agafarem les llesques de pa bimbo i les estirarem amb un corró a sobre d’una Silpat fins que ens quedin el més fines possibles. Quan les tinguem totes, les taparem amb un altre Silpat, col.locarem un pes a sobre, i les entrarem al forn a 175º durant 5 minuts. Passat aquest temps, comprovarem que estiguin les làmines de pa ben torradetes. Si no és així, tornar a posar al forn durant 3 minuts més. Busquem aconseguir làmines molt fines de pa ben cruixent. Deixarem refredar.
  • Per preparar el farciment del milfulls, posarem en un bol ample la tarrina de formatge cremós i afegirem el salmó fumat tallat ben petit, el surimi també tallat i les nous ratllades. Barrejarem be i reservar.
  • Per muntar el plat, col.locarem una làmina de pa i col.locarem a sobre una cullarada sopera de la preparació anterior. Taparem amb un altre làmina de pa i repetirem l’operació, acabant amb una capa de pa.
  • Quan ja tinguem el milfulls acabat, decorarem el plat amb uns germinats i uns puntets de comfitura de gerds.