Ingredients (per 4 persones):
- 1 paquet de pasta de 500 grs. de format ample (papardelle, tagliatelle, etc.)
- 1 dau de mantega
- 50 grs. de panses de corint
- 1 got gran de moscatell
- 2 cullarades soperes de tomàquet fregit
- 0’50 l. de nata líquida
- 2 supremes de salmó de 200 grs., sense pell ni espines
Preparació:
- Posarem la mantega al foc en una paella ampla, i sofregirem les panses de corint fins que es comencin a bufar. En aquest punt les retirarem i les reservarem.
- Al mateix greix, abocarem el moscatell i el deixarem evaporar. Quan hagi evaporar l’alcohol, afegirem la nata líquida i les 2 cullarades de tomàquet i deixarem que la salsa comenci a espessir.
- Mentrestant, tallarem les supremes de salmó a dauets i bullirem la pasta seguint les indicacions del fabricant.
- Quan la salsa ens hagi agafat densitat, incorporarem de nou les panses i els dauets de salmó i ho deixarem bullir tot junt durant 5 minuts.
- En aquest punt, podem incorporar la pasta dins la salsa i deixar coure tot junt durant 1 minut, o be abocar la salsa a sobre de la pasta al plat.