Noves incorporacions al Col.lectiu Cuina Vallès.

Des de el passat 2 de març, Cuina Vallès compta amb dos nous establiments membres del col·lectiu: El Cel de les Oques de Terrassa i el Ristol de Viladecavalls.

El Cel de les Oques està situat al centre històric de la ciutat de Terrassa, un restaurant de recent creació que conjuga una cuina jove amb una ambientació moderna, elegant i amable on Keco Martínez exerceix amb rigor i il·lusió de mestre dels fogons.

El Ristol Viladecavalls és un dels establiments emblemàtics de la comarca del Vallès i de Catalunya, com així ho demostren més de cent anys d’història i el pas de quatre generacions. Actualment amb Lluís Ristol a la direcció i Àlex Lucas a la cuina, el Ristol Viladecavalls és un restaurant que es reinventa cada dia oferint una carta plena de referències a la cuina catalana i als millors productes del mercat.

Benvinguts!!

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.