Torna la segona temporada del programa «Som Aquí».


A partir del día 5 d’octubre, torna a Televisió de Terrassa el magazín diari «Som Aquí», presentat per l’Oriol Carreras a les 13’00 h.
Com la passada temporada, cada dilluns a partir de les 13’45 h. podeu veure a la Silvia Hernández, cheff del restaurant La Terrassa del Museu, al espai de cuina del programa. En aquest espai podreu veure cada setmana l’elaboració d’una recepta diferent, resoldre els vostres dubtes culinaris enviant un correu electrònic a somaqui@terrassa.cat o trucant en directe al programa i participar en els diferents concursos que us preparen cada setmana.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.