Ingredients per a 4 persones:
- 1 tarrina de formatge Mascarpone de 250 grs
- 2 rovells d’ou
- 100 grs. de sucre
- 200 ml. de nata líquida (35 % MG)
- 4 tasses de cafè ben carregat (fred)
- 1 got de licor Marsala (en cas de no trobar-ne, podem utilitzar Oporto, Amaretto o Frangelico)
- 8-10 melindros
- cacau amarg
Preparació:
- Muntar els rovells d’ou amb el sucre en una thermomix, o be en un bol gran amb les varilles del túrmix.
- Quan el sucre s’hagi incorporat als rovells i s’hagi esponjat, afegirem el formatge Mascarpone i la nata. Ho hem de batre fins aconseguir una textura de nata muntada.
- Per un altre banda, barregem el cafè ben fred amb el licor.
- Empapem els melindros en el cafè i els coloquem en el recipient de presentació, que pot ser un aro d’inoxidable, un bol de vidre o una copa. A sobre dels melindros, posarem una capa de la barreja de nata+formatge. Farem una altre capa de melindros emborratxats i acabarem amb una última capa de nata+formatge. Ho posarem a la nevera perque estigui ben fred, i al moment de servir espolvorarem amb cacau amarg.