Cuina Vallès a Venècia.

dsc07109

El passat dijous 28 de maig, el col.lectiu Cuina Vallès va servir un sopar a la ciutat italiana de Venècia. L’àpat va servir per finalitzar una importat jornada comercial organitzada pel Consorci de Turisme de Catalunya i com a cloenda a l’any de Catalunya a Itàlia (febrer 2008-març 2009).

Durant l’àpat al que varen assistir més de 80 persones al Casino de Venezia, els assistens varen poder degustar alguns dels productes agroalimentaris el.laborats al Vallès Occidental: mongeta del Ganxet de Coagsa, vedella engreixada al Parc Agrari de Sabadell o la botifarra de Sant Llorenç, el.laborada per la botiga de Terrassa Casanovas Selecció, entre d’altres productes catalans.

La minuta de l’àpat va ser la següent:

* Brotxeta de llagostins amb salsa romesco (La Terrassa del Museu)

* Carpaccio de pop, tomàquet de Montserrat i anxova de l’Escala (Garbí)

* Crema de carbassa amb oli d’alfàbrega i pipes (La Terrassa del Museu)

* Mongetes del Ganxet sortint de l’olla amb rosta de cansalada (Garbí)

* Múrgoles a la crema de foie (Garbí)

* Botifarra de Sant Llorenç amb corretjoles (Lluernari)

* Bacallà amb porros i vinagreta de ceps (Forrellat)

* Galta de vedella (Lluernari)

* “Dorayaki” de mongetes del Ganxet (Lossum)

* Panacotta de maduixots i xocolata blanca (Lossum)

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *