Tast amb Sopar amb Celler Bàrbara Forés


El proper divendres día 21 de febrer, a partir de les 21’00 h. i amb la col.laboració de Celler Bàrbara Forés, gaudirem d’un tast amb maridatge del seus vins amb la nostra cuina.

Si vols fer quelcom diferent per començar el cap de setmana, no t’ho hauries de perdre!!

VINS A TASTAR:



Blanc Bàrbara Forés

95 % Garnatxa Blanca i 5 % Viognier          

 

Rosat Bàrbara Forés                     

31 % Syrah, 48 % Garnatxa Tinta i 21 % Carinyena                                         

 

El Templari Bàrbara Forés

55 % Garnatxa Tinta i 45 % Morenillo

11 mesos de criança en bótes de roure francès d’ Allier

 

Coma d’en Pou Bàrbara Forés

19 % Garnatxa Tinta, 23 % Cabernet Sauvignon, 32 % Syrah i 16 % Merlot

Criança en bótes de roure francés d’Allier (70 % noves) durant 16 mesos.

 

Dolç Bàrbara Forés

100 % Garnatxa Blanca

Raïm sobremadurat en els mateixos ceps de la finca de la Coma d’en Pou.

Fermentació del most en la barrica i posterior criança a la mateixa durant 16 mesos.

 

MENÚ MARIDATGE:

                                                          APERITIUS

 

* Bombó de formatge de cabra, gerds i sèsam

* Pa  de   figues  amb   mouse de foie   caramelitzat

* El nostre paté de campanya Vallesà

* El “Terrassenc” (montadito de  botifarra Terregada amb alioli de mel)

 

* Cruixent de salmó fresc i pasta Kataifi, amb vellut de poma

 

* Cigró menut del Vallès estofat amb pop

 

* Braó  de  porc  desosat,   amb  salsa  de castanyes, fruits vermells i regalèssia

 

* El nostre pastís de formatge, amb coulís de préssec

 

Preu tast amb sopar:25’00 €

 

Informació i reserves:93 789 44 43

info@laterrassa.es

 

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *