El proper divendres día 21 de febrer, a partir de les 21’00 h. i amb la col.laboració de Celler Bàrbara Forés, gaudirem d’un tast amb maridatge del seus vins amb la nostra cuina.
Si vols fer quelcom diferent per començar el cap de setmana, no t’ho hauries de perdre!!
VINS A TASTAR:
Blanc Bàrbara Forés
95 % Garnatxa Blanca i 5 % Viognier
Rosat Bàrbara Forés
31 % Syrah, 48 % Garnatxa Tinta i 21 % Carinyena
El Templari Bàrbara Forés
55 % Garnatxa Tinta i 45 % Morenillo
11 mesos de criança en bótes de roure francès d’ Allier
Coma d’en Pou Bàrbara Forés
19 % Garnatxa Tinta, 23 % Cabernet Sauvignon, 32 % Syrah i 16 % Merlot
Criança en bótes de roure francés d’Allier (70 % noves) durant 16 mesos.
Dolç Bàrbara Forés
100 % Garnatxa Blanca
Raïm sobremadurat en els mateixos ceps de la finca de la Coma d’en Pou.
Fermentació del most en la barrica i posterior criança a la mateixa durant 16 mesos.
MENÚ MARIDATGE:
APERITIUS
* Bombó de formatge de cabra, gerds i sèsam
* Pa de figues amb mouse de foie caramelitzat
* El nostre paté de campanya Vallesà
* El “Terrassenc” (montadito de botifarra Terregada amb alioli de mel)
* Cruixent de salmó fresc i pasta Kataifi, amb vellut de poma
* Cigró menut del Vallès estofat amb pop
* Braó de porc desosat, amb salsa de castanyes, fruits vermells i regalèssia
* El nostre pastís de formatge, amb coulís de préssec
Preu tast amb sopar:25’00 €
Informació i reserves:93 789 44 43
info@laterrassa.es