Entre els propers 19 i 25 d’abril tindrà lloc la quarta edició de la Setmana Cuina Vallès. De la mà i la col·laboració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, el col·lectiu Cuina Vallès ha organitzat una setmana plena d’activitats entorn a la gastronomia i els productes agroalimentaris artesans del Vallès Occidental.
19 d’abril, Can Barra, Sant Quirze del Vallès.
Esmorzar de Forquilla elaborat pels membres de Cuina Vallès amb els productes alimentaris de l’ Associació de Mestres Productors Alimentaris
20 d’abril, a les 17 hores Aula de Cuina de Castellar del Vallès.
Demostració de cuina amb els productes agroalimentaris del Vallès a càrrec de Carles Calsina (rest. Garbí de Castellar del Vallès) i Joan Sala (rest. Lossum de Sant Quirze del Vallès)
21 d’abril a les 17 hores, Escola Hosteleria Torre Mossén Homs de Terrassa.
Demostració de cuina amb els productes agroalimentaris del Vallès a càrrec de Keco Martínez (rest. El Cel de les Oques de Terrassa) i Àlex Lucas (rest. Ristol Viladecavalls)
22 d’abril a les 17 hores, A l’ Aula de Cuina del Mercat Central de Sabadell.
Demostració de cuina amb els productes agroalimentaris del Vallès a càrrec de Sílvia Pérez (rest. La Terrassa del Museu de Terrassa) i Josep Forrellat (rest. Forrellat de Sabadell)
24 d’abril a les 10 hores , Mercat Central de Sabadell.
Mongetada. Esmorzar popular amb els cuiners de Cuina Vallès elaborat amb Mongeta del Ganxet de COAGSA i botifarra artesana de CASANOVAS SELECCIÓ