Curs d’Iniciació al Tast de Vins

Del dimecres, 3 de febrer de 2010 al dimecres 24 de febrer de 2010, de 20’00 a 22’00 h.

 

PROGRAMACIÓ DEL CURS:

 

Dimecres, 3 de febrer de 2010

 

La Cata:

Fases de la cata

 

Els vins blanc:

 Cata de vins blancs

Varietats de raïm

El.laboració de vins blancs

Vins blancs amb criança

 

Dimecres, 10 de febrer de 2010

 

Els vins rosats:

 Varietats de raïm

El.laboració de vins rosats

El color del vi

 

Els espumosos:

 

El cava

Varietats autoritzades

El.laboració i criança del cava

Tipus de cava

El Champagne

Espumosos del mon

 

Dimecres, 17 de febrer de 2010

 

Els vins negres:

Els polifenols

Varietats de raïm

El.laboració i criança de vins negres

Tipus d’ampolla

Temperatures de consum

Decantació

 

Dimecres, 24 de febrer de 2010.

 

Sopar degustació amb maridatge de vins.

 

Horari de clases: de 20’00 h. a 22’00 h. (aprox.)

Preu per persona: 150’00 €

Dirigit per: Rafael Blanco (sumiller)

Observacions:

A començament de curs, s’entregarà un dossier amb l’informació dels diferents temes que es tractaran durant el curs.

Durant cada classe, es tastaràn diferents vins segons el tema tractat (entre 6 i 8 vins diferents).

Al final de cada classe, es servirà un pica-pica lleuger.

Per formalitzar l’inscripció s’haurà de pagar el 50 % de l’import del curs. La resta es farà efectiva el primer día de començament del curs.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *