La Terrassa participara, el dimarts 23 d’octubre, en la presentació del Parc a Taula a Milà

Quatre restaurants participants al programa El Parc a Taula participaran, el dimarts 23 d’octubre, en la presentació del Parc a Taula a Milà. Amb productes del Parco Agricolo Sud Milano, elaboraran els plats d’un sopar d’intercanvi de sabers i sabors i d’unió mediterrània entre les xarxes de parcs de Barcelona, Milà i Roma. La presentació l’organitzen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, l’empresa D’Aleph (que gestiona el programa) i el Parco Agricolo Sud Milano.

Aquest és el segon cop que restauradors dels municipis inclosos en els parcs de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona participen en l’experiència del Parc a taula a Itàlia, amb el nom ‘Parc a Taula. Sabors i sabers mediterranis es troben’. El primer cop va ser el 6 de març a Roma, on vuit cuiners catalans van oferir un sopar per a 130 comensals amb productes dels parcs d’aquella regió, gestionats per Roma Natura.

Dimarts, els cuiners seran els dels restaurants la Terrassa del Museu i l’Hostal de Mura (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt), Restaurant del Racó (Parc Agrari del Baix Llobregat) i Hostal de les Piques (Parc del Garraf).

Més informació en Diba.cat

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.