Amb la col.laboració de CELLER MAS CANDÍ (D.O. Penedés) el dijous 18 de febrer a les 21’00 h. tindrà lloc un sopar-maridatge, on la bodega ens oferirà una sel.lecció dels seus vins i caves.
El tast serà dirigit per Ramón Jané i Toni Carbó, enòlegs i propietaris de la bodega.
Mas Candí, situada al Penedès, va neixer a l’any 2006 i és una de les petites bodegues de la zona amb més projecció.
Les vinyes eren dels seus avis, són joves i sense complexos, amb ganes de treballar i il.lusionar amb els seus vins, respectant el medi ambient i confesant-se amants del camp “som pagesos”, diuen.
SOPAR MARIDATGE:
Crema d’espàrrecs trigueros amb salmó fumat.
Ovella Negra
100 % garnatxa blanca
Saltejat de favetes baby, tallarins de sèpia i salsa romesco
Desig
100 % xarel.lo
vi de nom suggerent, afruitat i fresc, en el qual han començat a aplicar-hi tècniques de viticultura ecològica (estan a l’espera del certificat). A en Toni l’hi brillen el ulls i somriu quan parla d’aquest vi!
Brotxeta de filet de rap, pa de pessic de pernil ibèric i xutney de pinya i gingebre.
Q.X. (Quatre Xarel.los)
100 % xarel.lo de 4 vinyes diferents i fermentat en 4 tipus de botes (castanyer, acàcia, roure francès i roure americà). Gras amb una destacada presència de la fusta que no amaga els aromes de fruita i un deix àcid.
Filet de vedella a la brasa, amb salsa de ceps i foie
Les Forques
Cabernet
El nostre tiramisú.
Versió catalana del típic postre italià, però el.laborat amb mató i vi ranci.
Cava MC
Macabeu, Xarel.lo i Parellada
Preu sopar-maridatge: 32’00 €