Del dimecres, 3 de febrer de 2010 al dimecres 24 de febrer de 2010, de 20’00 a 22’00 h.
PROGRAMACIÓ DEL CURS:
Dimecres, 3 de febrer de 2010
La Cata:
Fases de la cata
Els vins blanc:
Cata de vins blancs
Varietats de raïm
El.laboració de vins blancs
Vins blancs amb criança
Dimecres, 10 de febrer de 2010
Els vins rosats:
Varietats de raïm
El.laboració de vins rosats
El color del vi
Els espumosos:
El cava
Varietats autoritzades
El.laboració i criança del cava
Tipus de cava
El Champagne
Espumosos del mon
Dimecres, 17 de febrer de 2010
Els vins negres:
Els polifenols
Varietats de raïm
El.laboració i criança de vins negres
Tipus d’ampolla
Temperatures de consum
Decantació
Dimecres, 24 de febrer de 2010.
Sopar degustació amb maridatge de vins.
Horari de clases: de 20’00 h. a 22’00 h. (aprox.)
Preu per persona: 150’00 €
Dirigit per: Rafael Blanco (sumiller)
Observacions:
A començament de curs, s’entregarà un dossier amb l’informació dels diferents temes que es tractaran durant el curs.
Durant cada classe, es tastaràn diferents vins segons el tema tractat (entre 6 i 8 vins diferents).
Al final de cada classe, es servirà un pica-pica lleuger.
Per formalitzar l’inscripció s’haurà de pagar el 50 % de l’import del curs. La resta es farà efectiva el primer día de començament del curs.