Menú Especial Nadal i Sant Esteve 2018

Aperitiu de Benvinguda

 

– Assortit de petit-fours salats

– Copa de cava

 

              Primers      (a escollir)

– Amanida mezclum amb bunyols cruixents de foie i xocolata

– Sopa tradicional de galets i mandonguilles

– Roast-beef de Nadal amb paté d’esbergínia, soja i mel

– Duetto de marinats (daus de salmó marinat sobre carpaccio de bacallà) 

– Canelons de pasta fresca farcits d’espinacs, panses i pinyons, amb                 salsa de formatge de cabra i mel

– Cassoleta de raviolis de bolets gratinats, amb salsa lleugera de carbassa i parmiggiano

Segons      (a escollir)

– Filet de vedella a la brasa,  amb llit de verduretes brasejades i patata parisina

Espatlla de xai al forn, acompanyada de patates “a lo pobre” i bolets

– Galtes de porc comfitades amb greix d’ànec i figues macerades amb conyac

– Llenguado a la planxa, amb guarnició

– Llom de rap fresc, amb toffee de torró de xixona i xocolata

– Suprema de bacallà, amb salsa de maduixes, oli de menta i gerds daurats

Postres      (a escollir)

 

– Marquesa de llimona al cava amb fruites vermelles

– Tarta de whisky i mango, amb el seu xarrupet

– Sopa de xocolata negra especiada i gelat de torró

– Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco de Malàsia

 

CELLER:

 

– Vi blanc, rosat ó negre

– Aigua

– Cava  Brut

– Cafè o tallat

Preu: 46’00 € (iva inclòs)