Menús Especials Nadal i Reis 2017/2018

Menú Especial Nadal i Sant Esteve

Primers plats

  • Amanida de rap allagostat i llagostins
  • Sopa tradicional de Nadal amb galets i mandonguilles
  • Foie de nadal amb pa d’espècies
  • Risotto d’ànec i peres amb garrapinyats
  • Tartar de tonyina i maduixes
  • Crêpes negres farcits de vieires, espàrrecs verds i gambes, amb oli de tòfona

Segons plats

  • Pollastre farcit de castanyes, amb puré de poma, bombó de castanya i xips de moniato
  • Filet de vedella a la brasa, compota de fruits vermells i formatge Brie
  • Llenguado a la planxa, amb guarnició
  • Melòs de bou mar i muntanya
  • Cueta de rap amb salsa de cava i pasta negra
  • Filet de gall de Sant Pere, pesto vermell i tomàquets xerry

Postres

  • Sorbet de “mojito”, maduixes i cachaça
  • Cardenal amb xocolata calenta
  • Gelat de torró casolà amb xips de xocolata
  • Carpaccio de pinya natural

Celler:

Vi blanc, rosat i/o negre

Aigua

Cava Brut

Cafè o tallat

Preu per persona: 45’00 €

Menú Especial Reis 2018

Primers

  • Amanida de figues, foie i pernil d’ànec
  • Caneló de bacallà amb llit d’espinacs frescos, taronja, mel i muselina de piquillos
  • Cassoleta de bolets variats, verdures, llagostins i Provolone
  • Consomé Royale, amb ou filat i pernil
  • Gambes al gratén, amb maionesa d’herbes i romesco
  • Fideuà negra de secret de porc ibèric i carxofes

Segons

  • Capritxos de porc, amb salsa de taronja i conyac
  • Botifarra de foie oberta i gratinada amb beixamel de codony
  • Hamburguesa de magret d’ànec amb xutney de mango i maduixes
  • Llobarro al forn, amb ceba glacejada amb vinagre de Mòdena
  • Llenguado “rubio” a la planxa, amb guarnició
  • Bacallà gratinat amb allioli d’alfàbrega

Postres

  • Sorbet de “mojito”, maduixes i cachaça
  • Cardenal amb xocolata calenta
  • Gelat de torró casolà amb xips de xocolata
  • Carpaccio de pinya natural

El postre es podrà canviar per tortell de Reis sempre que s’hagi encomanat previament.

Només es servirà tortell per encàrrec.

Celler:

Vi blanc, rosat i/o negre

Aigua

Cava Brut

Cafè o tallat

Preu per persona: 36’00 €

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *